WASHINGTON MAI APROAPE DE BUCURESTI

Leave a comment

June 3, 2013 by diplomatiepublica

Dragii mei,

De cateva ore m-am intors in tara dupa o calatorie (extenuanta) la Washington. In acest fel incerc sa motivez si absenta mea de pe blog si celelelte canale (FB si altele). De astazi, fluxul de informatii din domeniul Diplomatiei Publice revine la normal.

WASHINGTON

Vizita la Washington nu a fost nicidecum o vacanta (altfel meritata) ci s-a dovedit a fi una dintre cele mai importante ocazii de a schimba puncte de vedere cu cele mai autorizate voci ale diplomatiei publice din lume.

Am avut placerea de a purta o lunga discutie cu unul dintre cei mai dragi mie profesori de la University of South California din Los Angeles, Nicholas J Cull (neinsemnand ca Phil Seib imi este mai puin dag), m-am intalnit cu bordul Institutului pentru Diplomatie Publica si Comunicare Globala de la Universitatea George Washington, respectiv cu Sean Aday – profesor asociat si Director al Institutului, cu Mary V. Jeffers – Senior PD fellow IPD and GC si cu fostul purtator de cuvant al Departamentului de Stat – P J Crowley.

De asemenea, am fost deosebit de onorat sa am o intalnire la Departamentul de Stat cu sefa diplomatiei publice din SUA, Subsecretarul de Stat dna Tara Sonenshine – un specialist desavarsit si un interlocutor deosebit de agreabil.

Toate aceste intalniri au ca scop concretizarea unui deziderat al meu (secret pana acum) de a obtine cateva burse pentru tinerii romani ce doresc sa studieze (in SUA) si sa practice, mai apoi, in Romania, diplomatia publica. Va tin la curent!

Va doresc tururor o saptamana frumoasa!

Dan Dima

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: