ANTIDOT PENTRU ROGOZIN

Leave a comment

May 12, 2014 by diplomatiepublica

De ce ii interzicem lui Rogozin sa bantuie prin Europa daca il lasam sa ne insulte si sa ne ameninte pe retelele de socializare?
Daca oricare dintre noi abuzam de indulgenta (si asa prea larga) a retelelor de socializare, acestea ne suspenda cu promptitudine conturile. Daca folosim injurii, daca amenintam ori daca folosim orice forma de intimidare suntem pe buna dreptate sanctionati.

Un antidot la delirul declarativ al acestui domn ar putea fi, evident, cu valoare simbolica, suspendarea conturilor sale de Facebook si Twitter – un raspuns al lumii evoluate pentru cei care inteleg gresit sau nu inteleg deloc sensul comunicarii contemporane.
Ar fi poate si un semn de multumire pentru reprezentantul unei natiuni preocupata mai curand de granite si orgolii rudimentare decat de contributia la progresul si emanciparea speciei noastre. In tot cazul, Rusia nu a contribuit cu nimic la inventia, implementarea sa dezvoltarea retelelor de socializare – e nedrept sa aiba drepturi de utilizare sinonime cu ale noastre – nu mai vorbesc ca ei mai si abuzeaza de indulgenta si altruismul lumii libere.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: