LUNI 22 SEPTEMBRIE VOM PUBLICA BULETINUL DE TOAMNA CDP – 2014 – RAPORTUL DE PERCEPTIE EXTERNA A ROMANIEI

Leave a comment

September 12, 2014 by diplomatiepublica

CDP_logo

Centrul pentru Diplomatie Publica va prezenta luni, 22 septembrie 2014, in cadrul Buletinului de Toamna CDP – 2014, concluziile raportului de perceptie externa  cu privire la Romania.

Vor fi luate in considerare principalele evenimente petrecute sau in relatie cu Romania, evenimentele inregistrate in plan regional care au afectat, intr-o forma sau alta, perceptia diferitelor categorii de public strain asupra: credibilitatii externe – factor general (categorii subsecvente se legitimitate afectata), asupra actului de guvernare, atractivitatii spre relocare si investitii straine, turismului, exporturilor, culturii si patrimoniului cultural si natiunii.

Totodata va fi publicat si tabelul sintetic al acestor concluzii si recomandarile Centrului pentru Diplomatie Publica in vederea remedierii disfunctiunilor care au produs principalele prejudicii de imagine.

Raportul isi propune sa furnizeze mediului decizional datele necesare pentru identificarea problemelor de perceptie cu care se confrunta Romania, sa defineasca respectivele probleme si sa produca acele concluzii care pot conduce la elaborarea si implementarea unor strategii integrate de optimizare a imaginii externe. Asadar, datele acestui raport nu pot fi utilizate in campania electorala.

 

Centrul pentru Diplomatie Publica

12 Sept 2014

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: