ROMANII DIN ANGLIA AU INTRAT IN CAMPANIE ELECTORALA – PE ACELASI ROL….DE VINOVATI

Leave a comment

December 22, 2014 by diplomatiepublica

Daily Mail 2Atunci cand am intuit ca Jocurile Olimpice de la londra ne vor produce unul dintre cele mai serioase prejudicii de imagine datorita managementului defectuos al migratiei – mai cu seama a migratiei delicvente, nimeni n-a luat in seama avertismentul, iar astazi indiferent cine fura un portofel in tara cu cele mai tinere mamici din Europa (foarte multe sub varsta de 18 ani) si cu cele mai batrane mirese, este…roman (indiferent ca el e polonez, bulgar, italian sau chiar britanic…).

Daily Mail 1


N-am apucat inca sa avertizez cu privire la faptul ca anul viitor vor fi alegeri in Regatul Unit pentru ca mi-am imaginat ca “precampania” va incepe mai tarziu. N-a fost sa fie, iar tema migratiei, a delicventei romanesti, a cersetorilor care isi ridica palate in Romania cu banii din asistenta sociala britanica au si inceput sa apara.
Evident ca lansarea acestei teme este o chestiune premeditata (banuiesc, chiar si din perspectiva institutionala) si este la fel de evident ca lansarea unei astfel de teme ii scuteste pe guvernanti sa explice cauzele conditiilor de viata din ce in ce mai dificile, nivelul taxelor si limitarilor etc, iar pe opozanti ii scuteste sa mai promita in fata unui electorat prea ocupat sa isi pandeasca propriile buzunare prin metrouri.
Fireste ca in complicitate directa si responsabilitate imediata egala sunt si autoritatile romane, autoritati care la inceputuri ii incurajau pe romani sa-si ia bocceluta si sa plece unde or vedea cu ochii, ca mai apoi sa mimeze “misiuni de mare complexitate” care au inceput acum cativa ani si continua si astazi fara sa existe insa vreun efect asupra sutelor de maestrii internationali ai jocului de alba – neagra insirati prin capitalele lumii.
Alegerile britanicilor sunt aproape – precampania a inceput, vanatoarea de vrajitoare se va declansa curand iar de data aceasta cei cautati, asa cum se vede, nu mai sunt esticii, nu mai sunt nici romanii, bulgarii si albanezii, nu mai sunt nici romanii si bulgarii ci doar romanii – adica aia care alta limba decat cea natala, nu stiu. Bravos natiune!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: